Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad med pistacenødetoppings

Svinemørbrad med pistacenødetoppings, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi Aabech

Indsendt :





Ingredienser:
1 mørbrad
75 g.pistacienødder
1.5 spsk.revet citronskal
2.5 spsk.olivenolie
2 spsk.reven parmasan
 Et klem citron
 


Opskrift:

Brun svinemørbraden med lidt salt og peber, brug også gerne aromat.
Kom derefter svinemørbraden i et ildfastfad

Hak pistacienødderne i fine stykker.
Bland derefter pistacienødderne, citronskallen, parmasanen og olivenolien sammen. giv til sidst et lille klem citronsaft.

Put derefter blandingen oven på mørbraden. Den hænger godt fast på kødet.

Stil fadet i ovnen ved 150grader, og giv det 15min ca. eller til det er 65grader på stegetermometeret.

Kødet er nu færdigt, og klar til at spise: velbekomme

Tips:

Kødet er vildt lækkert, sammen med kartoffelsalat med grønne asparges. opskriften findes hvis du søger på Grønne asparges. Super lækkert sammen, fordi man i begge dele bruger citronskal og olivenolie, hvilket giver det en god sammenhæng.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6272 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lene G.  -  2014-06-22 19:51:30
Fantastisk sommerret. Udskiftede citron med lime. Top klasse. Serveret med italiensk tomatsalat (med frisk basilikum, oliven og mozzarella) og kartofler i ovnen.


Ellen R.  -  2011-07-07 14:52:08
Det er en super lækker kødret. Jeg har lavet den som beskrevet her og med kartoffelsalaten med grønne asparges. Den vakte vild begejstring til den tøsefrokost, hvor jeg var udset til at medbringe kødretten. Næste gang, jeg serverede mørbrad med pistacie topping, vidste jeg, at én af gæsterne ikke bryder sig om citron, så jeg erstattede citronskal og -saft med appelsin, og det kan også anbefales. Til den version havde jeg skrabet og kogt små fine, nye kartofler, afkølet dem og ristet dem let i smør og dertil valgte jeg en nem løsning en af Jensens Favoritsaucer. Det blev vel modtaget, vil jeg hilse og sige. Dertil havde jeg lavet en salat bestående af icebergsalat, små vandmelontern, kvarte cocktailtomater og ristede pinjekerner og en ganske let olie/eddikedressing. Et lille tip: De usaltede pistacienødder er lidt kostbare; men hvis man hakker dem fint, så rækker 3 breve á 45 gr. sagtens til 4 mørbrad. Plusset ved denne ret er, at den kræver minimal forberedelsestid.