Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ris med grønnelinser og kødboller

Ris med grønnelinser og kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.basmati ris
7 dl.vand
0.5 løg
1 dl.linser
1 spsk.salt
2 tsk.karry
1 løg
1 dl.olie
250 g.hakket kød
2 spsk.hvedemel
1 tsk.peber
1 tsk.salt
 


Opskrift:

kog linserne halv møre i let saltet vand,
kom hakketkød + mel + salt 0g peber i en skål, riv 1 løg der i og bland det sammen, lav 15-20 kødboller ad kød blandningen. kom lidt olie på pande og brund dem ved høj grad.

ris.
kom olie i en gryde og svits løget, og vand i og kog op, kom derefter linser og kødboller, salt, karry og risen i og lig låg på , og kog ved høj grad i ca. 1 minut, og skru
ned til 2. rør rundt engang imellem.


Tips:

en god salat er dejlig til retten




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5137 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu