Ris med grønnelinser og kødboller

Ris med grønnelinser og kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.basmatiris
7 dl.vand
0.5 løg
1 dl.linser
1 spsk.salt
2 tsk.karry
1 løg
1 dl.olie
250 g.hakket kød
2 spsk.hvedemel
1 tsk.peber
1 tsk.salt
 
Opskrift:
kog linserne halv møre i let saltet vand.
kom hakket kød + mel + salt 0g peber i en skål, riv 1 løg der i og bland det sammen, lav 15-20 kødboller ad kød blandingen. kom lidt olie på pande og brun dem ved høj grad.

ris:
kom olie i en gryde og svits løget, og vand i og kog op, kom derefter linser og kødboller, salt, karry og risen i og lig låg på, og kog ved høj grad i ca. 1 minut, og skru ned til 2. rør rundt engang imellem.

Tips:

en god salat er dejlig til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 6589 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-05-31 12:50:44
Hvor lenge skal det koge efter opkog?