Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Finsk kål

Finsk kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bjarne

Indsendt :





Ingredienser:
 hakket oksekød
 hvidkål
 dåse tomat
 salt
 peber
 vand
 smør
 


Opskrift:

Brun et 1 kg oksekød i en gryde. (½ kg hvis det er et lille hvidkålshoved)
Tilsæt salt og peber
Når kødet er brunet kan man tilsætte en dåse hakkede tomater for at give lidt farve.
Kom 3 dl vand i.
Læg den fintsnittede hvidkål oven på kødet som så skal småsimre i ca. 50-60 minutter.
Når

Tips:

Kan serveres med et stykke brød til. Evt med lidt ketchup ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4194 gange,
og udskrevet 38 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gamle  -  2010-12-18 15:48:08
Jeg tror fandeme det er finsk!