Ørredfileter med skind men renset for ben6-800 g. Ørredfileter med skind men renset for ben
Porre Porre
selleri selleri
gulerod gulerod
timian timian
Opskrift:
Fileterne drysses med lidt groft salt og friskkværnet peber, derpå lægges en blanding af fintsnittede fintsnittede porre, selleri og gullerod, timian drysses over og til slut et par tynde skiver smør.
Fileterne flyttes over på et dobbelt stykke smurt staniol. Staniolen skal være så stor at fileterne bliver helt indpakkede, desuden skal samlingen vende opad, således at saften ikke kan løbe ud.
Fileterne lægges i en bradepande og bage i 45-60 min (efter størrelse) i en 200 grader varm ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13111 gange, og udskrevet 419 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider