Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet kebab i pitabrød

Hjemmelavet kebab i pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeff

Indsendt :





Ingredienser:
1 hel Flankesteak
5 tsk.kebab krydderi
3 fedhvidløg
50 g.margerine/smør
2.5 dl.fløde
 salt
 peper
 
 Tilbehør:
 Pita brød
 salat
 dressing (efter eget valg)(bruger selv hvidløgs dresseing)
 


Opskrift:

skær flankesteak ud i mellemstore tern. brun dem i en gryde sammen med margerine, kebab krydderi, salt og peper. Pres hvidløgene og put det ned sammen med salt og peper. Rør det godt sammen til kødet er helt brunet. Fyld derefter gryden halvt op med vand og lad kødet koge på mellem varme til vandet er kogt ud. gentag dette en gang til. Nu hældes fløden i, og dette skal også koges ud. Nu er retten klar.

Tips:

tar ca. 3 timer at lave.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 18767 gange,
og udskrevet 185 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

haidar  -  2009-09-04 18:38:01
det tog mig sådan 2 timer og 20 minutter eller der omkring :)