Hjemmelavet kebab i pitabrød

Hjemmelavet kebab i pitabrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeff

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 hel Flankesteak
5 tsk.kebab krydderi
3 fedhvidløg
50 g.margarine/smør
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Pita brød
 salat
 dressing (efter eget valg)(bruger selv hvidløgsdressing)
 
Opskrift:
skær flankesteak ud i mellemstore tern. brun dem i en gryde sammen med margerine, kebab krydderi, salt og peper. Pres hvidløgene og put det ned sammen med salt og peper. Rør det godt sammen til kødet er helt brunet. Fyld derefter gryden halvt op med vand og lad kødet koge på mellem varme til vandet er kogt ud. gentag dette en gang til. Nu hældes fløden i, og dette skal også koges ud. Nu er retten klar.

Tips:

tar ca. 3 timer at lave.


karakterer:
Opskriften er vist 19511 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

haidar  -  2009-09-04 18:38:01
det tog mig sådan 2 timer og 20 minutter eller der omkring :)