Kanelkage 08

Kanelkage 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JemKem

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
 Kagedejen:
725 g.sukker
1 l.tykmælk
760 g.hvedemel
5 tsk.natron
5 tsk.Kanel
200 g.smeltet margarine
 
 Glasuren:
100 g.smeltet margarine
4 dl.flormelis
1.5 tsk.kakao
2 tsk.Vaniljesukker
4 spsk.Færdiglavet kold kaffe eller vand
 
Opskrift:
Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.

Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig :-)

Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS!

Tips:

Den kan nemt fryses ned og genopvarmes. Og der smager den stadig godt :-) Den kan også sagtens holde sig en uge pakket ind og stadig smage godt og være svampet :-)


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 10419 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

putte hillerød  -  2012-02-15 22:46:25
jeg har sat kage i ovene nu.. men der stå ikke nogte om det skal over vamlyfe oven. elle hvad.. den har ca få 1 time og er ikke færdig nu.. det skylles . den skulle have være på vamlyfe. sååå jeg må vente og se hvorden den er, elles,