Kanelkage 08

Kanelkage 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JemKem

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kagedejen:
725 g.sukker
1 l.tykmælk
760 g.hvedemel
5 tsk.natron
5 tsk.Kanel
200 g.smeltet margarine
 
 Glasuren:
100 g.smeltet margarine
4 dl.flormelis
1.5 tsk.kakao
2 tsk.Vaniljesukker
4 spsk.Færdiglavet kold kaffe eller vand
 
Opskrift:
Tykmælk og sukker piskes. Derefter blandes mel, natron (bagepulver kan bruges) og kanel og sigtes bagefter under piskning. Smeltet margarine piskes i til sidst.

Bages i stor bradepande (ca. 40 x 40 cm) i ovn ved 180 grader i ca. 40 min. Tjek gerne med en strikkepind af træ midt i kagen. Når dejen ikke hænger ved er den færdig.

Lad kagen stå lidt og køle en smule af. Smør derefter den varme glasur på og den er færdig. MUMS!

Tips:

Den kan nemt fryses ned og genopvarmes. Og der smager den stadig godt. Den kan også sagtens holde sig en uge pakket ind og stadig smage godt og være svampet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 10762 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-15 22:46:25
jeg har sat kage i ovene nu.. men der stå ikke nogte om det skal over vamlyfe oven. elle hvad.. den har ca få 1 time og er ikke færdig nu.. det skylles . den skulle have være på vamlyfe. sååå jeg må vente og se hvorden den er, elles,