Mine hasselbagte kartofler, med pangasius, glasere

Mine hasselbagte kartofler, med pangasius, glasere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kaengubarnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kartoflerne:
7 mellemstore kartofler
 salt
 peber
 paprika
 olie
 hvidvin
 vand
 
 Salaten:
 peberfrugter
 ananas på dåse
 Rucolasalat
 æbler
 Appelsiner
 lime
 og evt. aspargs (som skæres i tern)
 
 Glaserede æbler:
2 æbler
 Ananasjuice
 perlesukker
 
 Fisken:
400 g.Pangasius
 hvidvin
 vand
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. og varmluft.

Vask og skrub kartoflerne godt. Skær halvt, til 3-kvart igennem, så der nærmest bliver skiver, der hænger sammen. Gnub salt og peber på "overfladen".

Gør en bradepande klar, ved at lade vandhanen løbe en smule på bradepanden. Læg et stykke bagepapir på, og pres det overskydende vand ud til siderne. Læg kartoflerne, i den ene side af bradepanden.
Sæt dem derefter ind i ovnen, og lad dem få en halv times tid.

Imens kartoflerne er inde i ovnen forbereder du salaten. Ta' en skål til salaten. Peberfrugterne skæres ud i stænger. Ananassen, æblerne appelsinerne og limen skæres ud i tern. Gem ananassaften til senere. Skyl Ruculaen. Hvis du har en slynge, så slynger du ruculaen. Hvis du ikke har en slynge så gør du det så godt du kan, uden.

Når der er gået en halv time, drysser du lidt paprika på kartoflerne. Gi' kartoflerne 5 min. mere, og tag noget olie på kartoflerne, også lidt paprika, derefter. Lad kartoflerne få et kvarter mere.

Imens gør du Pangasiusen klar, og skær nogle æbler i både, og fjern kernehuset. Dyp bådene i ananassaften, og gnid dem ind i perlesukker. Nu vor der er gået et kvarter, ligger du Pangasiusen, ind ved siden af kartoflerne. Nu hælder du hvidvin over Pangasiusen og kartoflerne. Derefter hælder du en lille smule vand over. Læg salaten over det hele på bradepanden. Stil de glaserede æbler lidt ud i hjørnerne, og lad det hele få 7 min.
Inden du giver det 7 min. tjekker du lige om kartoflerne er ordentlig stegte, hvis de ikke de er lader du dem blive, ellers tar du dem bare ud. Hvis ikke fisken er stegt helt, så prøv dig frem, så den får nok.

Og værs'go', en dejlig middag med fisk.

Tips:

Serveringsforslag:
I de sidste 7 min. kan du lave en herlig dressing, som passer til. Hæld lidt af det resterende ananassaft, i en lille skål. Tilsæt lidt af hvidvinssaucen, fra fisken, appelsinsaft, og lidt perlesukker. Rør forsigtigt rundt, og smag til. Velbekomme

karakterer:
Opskriften er vist 15426 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu