Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Franske snegle I

Franske snegle I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Butterdej

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
 butterdej
 remonce
 kanel
 
 sukker
 
 chokoladeglasur
 nonpareille
 


Opskrift:

Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej. Dejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade, som derefter påsmøres med remonce og kanel. Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker.

På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket. Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser (brug godt m. sukker). Lægges på bageplade med bagepapir. Hviler på pladen ca. 1 time.
Bages i en god varm ovn (ca. 210°) til de er pæne gyldne.

Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille.

Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (el. frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang el. 2, - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op).







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (16 stemmer)

Opskriften er vist 29594 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu