Franske snegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 12 Stk.
Ingredienser:
550 gram Butterdej
   
  Remonce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Udrulning:
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Chokoladeglasur:
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Krymmel
   
Energi:
KJ total 17855 (4251 kcal)
KJ pr. Stk. 1487 (354 kcal)
Vægt ialt 798 gram
Vægt pr. Stk. 66 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2236 KJ (532 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 32.1 gram
Kulhydrat 55.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)