Franske snegle

Franske snegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 12 Stk.
KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Franske snegle, billede 4 Franske snegle, billede 1 Franske snegle, billede 2 Franske snegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
550 gram Butterdej
   
  Remonce:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Udrulning:
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Chokoladeglasur:
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Krymmel
   
Opskrift:
Butterdejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade ca. 36x24.

Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (eller frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang eller 2 - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op).

Remonce:
Blødt smør røres med sukker og kanel og smøres på den udrullede butterdej.

Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker.

På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket. Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser 10-12 cm i diameter (brug godt med sukker).

Lægges på bageplade med bagepapir. Hviler på pladen ca. 1 time.

Bages ved 210 grader C. alm. ovn på midterste rille til de er pæne gyldne ca. 18 minutter.

Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille (sukkerkrymmel).



Tips:

Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej.





karakterer:
Opskriften er vist 42058 gange,
og udskrevet 371 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17770 (4231 kcal)
KJ pr. Stk. 1480 (352 kcal)
Vægt ialt 793 gram
Vægt pr. Stk. 66 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2239 KJ (533 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 32.3 gram
Kulhydrat 55.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu