Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Havtaskekæber med beurre blanc

Havtaskekæber med beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Havtaskekæber med beurre blanc, billede 4 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 1 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 2 Havtaskekæber med beurre blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Havtaskekæber
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Fiskestykkerne krydres med salt og peber og pakkes ind i en strimmel bacon og lukkes med en tandstikker. Steges ved mellemvarme til baconen er sprød.

Sauce:
Tomater og løg hakkes og koges ned med hvidvin til de halve, creme fraiche tilsættes og koges op, saucen tages fra varmen og smørret røres i, det må ikke koge.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14322 gange,
og udskrevet 163 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu