Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret lammeryg med basilikum

Farseret lammeryg med basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 lammeryg på ca. 1,5 kg
50 g.champignons
80 g.auberginer
70 g.løg i skiver
40 g.usaltet smør
2 tomater, flåede og befriede for kerner
 olivenolie
4 spsk.hakket basilikum
3 esdragonblade, hakkede
1 spsk.purløg
1 svinenet (kan bestilles hos slagteren)
0.5 dl.piskefløde
 salt
 friskkværnet peber
 


Tilbehør:
Hjemmelavet nudler kan serveres til
Opskrift:

Lammeryggen udbenes så de to fileter hænger sammen. Kødet drysses på indersiden med 3 spsk. basilikum. Champignons skives og steges i smør. Krydres med salt og peber. Auberginer skæres i tern 1x 1 cm., som svitses i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber. De tre slags grøntsager blandes, tilsættes purløg og esdragon, og lægges i lammeryggen på kødets inderside. Ryggen lægges omkring fyldet, pakkes i sninenet og snøres med kødtråde. Lad ryggen brunes på alle sider i en bradepande i smør og lidt olie. Lammebenene hakket i mindre stykker lægges omkring kødet, og det sættes i ovnen ved 250 grader i 20 min. Lad ryggen hviler indpakket i alufolie indtil serveringen. Imens tilberedes saucen: Fedtet fra bradepanden hældes i en gryde, og lammebenene brunes let heri. 6 dl. vand tilsættes og det koger indtil det er reduceret til det halve. Denne fond sies og smages til med salt og peber. Tomaterne og den sidste spsk. basilikum tilsættes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11472 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu