vand så det dækker kartoflerne vand så det dækker kartoflerne
himalaya salt/golden lion (fra netto)i vandet før kogning giver et lækkert resultat himalaya salt/golden lion (fra netto)i vandet før kogning giver et lækkert resultat
Sovs efter behag Sovs efter behag
Opskrift:
mel, æg, mælk, fars salt og peber og himalayasalten kommes i en stor skål og blandes evt. med en håndmixer.
Lad det hvile i et kvarters tid
smæk margarinen på panden og vupti så er der aftensmad.
obs, hvis man bruger nye kartofler kan man selvfølgelig godt bruge salt. Men det bedste ved nye kartofler er at smage den søde smag de har, man kan også vælge at koge dem sammen med noget persille, eller andre grøntsager.
Tips:
Hvis det nu er dellerne ikke bliver spist op så kan man trygt lægge dem i køleskabet og komme dem på brødet til middagen dagen efter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3097 gange, og udskrevet 66 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider