Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lidt alm. deller

Lidt alm. deller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tascha

Indsendt :





Ingredienser:
 Mad:
500 g.svinefars
2 æg
2-3 spsk.hvedemel
1.5-2 dl.mælk
2 tsk.karry
1 tsk.himalaya salt/golden lion (fra netto)
 salt
 peber
 margarine til stegningen
 
 Tilbehør:
1000 g.kartofler
 vand så det dækker kartoflerne
 himalaya salt/golden lion (fra netto)i vandet før kogning giver et lækkert resultat
 
 Sovs efter behag
 


Opskrift:

mel, æg, mælk, fars salt og peber og himalayasalten kommes i en stor skål og blandes evt. med en håndmixer.

Lad det hvile i et kvarters tid
smæk margarinen på panden og vupti så er der aftensmad.

obs, hvis man bruger nye kartofler kan man selvfølgelig godt bruge salt. Men det bedste ved nye kartofler er at smage den søde smag de har, man kan også vælge at koge dem sammen med noget persille, eller andre grøntsager.

Tips:

Hvis det nu er dellerne ikke bliver spist op så kan man trygt lægge dem i køleskabet og komme dem på brødet til middagen dagen efter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2960 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu