Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinvincremesacue

Appelsinvincremesacue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertcreme

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æggeblommer
1 heltæg
2 spsk.sukker
 saft af 1 appelsin eller citron
1 dl.hvidvin
 


Opskrift:

Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin. Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer. Anden frugtsaft og vin kan anvendes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10550 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu