Poulard tetrazzini

Poulard tetrazzini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor kylling
 vand
 salt
 
 Sauce:
20 g.hvedemel
5 dl.kyllingesuppe
1-2 spsk.sherry
 salt
 peber
250 g.spaghetti
2-3 tomater
2 spsk.parmesanost
2 spsk.rasp
 
 Tilbehør:
 Grøn salat
 
Opskrift:
Kyllingen koger ca. ¾ time i vand tilsat salt. Kødet pilles fra benene og skæres i mindre stykker.

Margarinen smeltes, melet røres i, og der spædes med suppen under piskning. Kødet tilsættes. Saucen smages til med sherry, salt og peber.

Spaghettien koges netop mør efter anvisningen på pakken.

Spaghettien lægges i bunden af et smurt fad. Kyllingesaucen fordeles over. Tomaterne skæres i skiver og lægges i kanten. Rasp og ost drysses over.

Retten sættes i ovnen ca. 20 minutter ved 225 grader C.

Serveres med en skål grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6916 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-14 18:06:59
Den lyder virkelig god og lækker