Dræn yoghurten. Det tager ca. 1 time.
Rør derefter med mayonnaise, flormelis, sennep og citronsaft.
Snit/riv hvidkål og gulerødder fint, og hak løg og æble fint.
Bland ingredienserne sammen og tilsæt rosiner.
Opskriften er vist 32037 gange, og udskrevet 667 gange.
Kommentarer
ae - 2012-10-24 19:24:31 man kan også pynte med waldnødder, samt tilsætte 1 til 2 spsk æbleeddike eller lignende.
rigtig dejlig smag:-)
Bent Gundersen - 2011-07-16 19:02:26 Denne coleslaw lyder spændene, den skal da prøves imorgen, vi elsker coleslaw så vi vil lave denne som et forsøg
- 2009-04-09 16:55:49 Glæder mig til at prøve.. Lyder rigtig lækkert. c",)
Per - 2008-06-25 01:03:52 Man dræner yoghurten ved at hælde den op i et kaffefilter og lade den dryppe af, det kan gøres i køleskabet så den ikke bliver for varm, men du kan også bruge græsk yoghurt i stedet, den er mere fast i det end den almindelige danske.
- 2008-06-24 21:44:22 Inden jeg kaster mig ud i denne opskrift, må du lige forklare mig hvordan man dræner yoghurten
venlig hilsen
taus
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider