Coleslaw 04

Coleslaw 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Coleslaw

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1.5 dl.yoghurt natural
150 g.mayonnaise
1 spsk.flormelis
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.citronsaft
300 g.hvidkål
200 g.gulerødder
1 løg
1 æble
1 dl. rosiner
 
 Pynt:
1 bdt.brøndkarse
 
Opskrift:
Dræn yoghurten. Det tager ca. 1 time.
Rør derefter med mayonnaise, flormelis, sennep og citronsaft.
Snit/riv hvidkål og gulerødder fint, og hak løg og æble fint.
Bland ingredienserne sammen og tilsæt rosiner.

Tips:

Ved servering pyntes af med brøndkarsen.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw

karakterer:
Opskriften er vist 32442 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

ae  -  2012-10-24 19:24:31
man kan også pynte med waldnødder, samt tilsætte 1 til 2 spsk æbleeddike eller lignende. rigtig dejlig smag:-)

Bent Gundersen  -  2011-07-16 19:02:26
Denne coleslaw lyder spændene, den skal da prøves imorgen, vi elsker coleslaw så vi vil lave denne som et forsøg

  -  2009-04-09 16:55:49
Glæder mig til at prøve.. Lyder rigtig lækkert. c",)

Per  -  2008-06-25 01:03:52
Man dræner yoghurten ved at hælde den op i et kaffefilter og lade den dryppe af, det kan gøres i køleskabet så den ikke bliver for varm, men du kan også bruge græsk yoghurt i stedet, den er mere fast i det end den almindelige danske.

  -  2008-06-24 21:44:22
Inden jeg kaster mig ud i denne opskrift, må du lige forklare mig hvordan man dræner yoghurten venlig hilsen taus