Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chiligryde når den er bedst

Chiligryde når den er bedst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :




Ingredienser:
3 løg
3 peberfrugter
4 gulerødder
500 g.magert oksekød i tern eller hakket
1 tsk.olie
 
 Kryderrier:
0.25 tsk.allehånde
0.5 tsk.kakopulver
1 tsk.chili
1 tsk.kanel
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.koriander
1 tsk.spidskommen
2 fedhvidløg
1 ds.hakkede flåede tomater
2 dl.vand
0.5 spsk.rødvinseddike
0.5 spsk.honning
 salt
 peber
1 ds.kidneybønner
8 skiverbrød a 35 g
 evt.2 dl. fromage frais
 


Opskrift:

løg, peberfrugter og gulerødder ordnes og skæres i tern. Kødet brunes i en gryde med olien og grønsagsternene tilsættes og svitses kort med, inden krydderierne og hvidløg vendes i.
Tilsæt derefter flåede tomater, vand, rødvinseddike og honning, og lad det simre i ca. 45 min. eller til kødet er mørt. Smag til med salt og peber. De sidste 10 min. koges bønnerne med. Server retten med brød og evt. fromage frais som tilbehør.

Tips:

næringsindhold pr. person: fedt: 13,7 g protein: 38,8 g hulhydrat: 54 g kostfibre: 12 g 2097 KJ




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7413 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Casper J.  -  2009-03-01 19:29:48
NAM! Den er saftsusme lækker! Det er dog ikke nødvendigt med mere end 1 dl. vand. Ellers bliver den lidt for 'sjasket' efter min smag. Den bliver sublim med enten den milde "Oaxacan" Sauce, eller den bidske "NagaSaurus" for dem der kan lide stærk mad. Begge saucer kan købes i ChiliHouse, Studiestræde.