Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrygryde med kalkun og fløde

Karrygryde med kalkun og fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.ris
300 g.kalkun
1 løg
0.5 æble
1 skiveselleri
2 gulerødder
2 fedhvidløg
1 cm.ingefær
1 tsk.olie
0.25 tsk.spidskommen
1 tsk.karry
4 dl.vand
1 tsk.kyllingebouillon (pulver)
25 g.rosiner
 jævning af 1 spsk mel og lidt vand
 salt
 peber
 citronsaft
 sukker
200 g.grønne bønner
1 dl.fløde 9%
 


Opskrift:

Risene sættes over i 2 dl vand med salt. lad dem koge i 10 min. og trække 15 min. med låg.
Kalkunbrystet skæres i tern. Løget pilles, selleri og gulerødder skrælles og skæres ligeledes i tern. Ingefær skralles og hakkes sammen med de pillede hvidløgfed.
Svits kalkunkødet i en varm gryde med olie til overfladen er lukket og gylden. Tag stykkerne op og kom løg æbler spidskommen og karry i gryden og svits det i et par min. til løgene er klare.
Vand, bouillon, rosiner, selleri og gulerødder tilsættes og bringes i kog, hvorefter det jævnes med en meljævning af vand og mel.
Retten koger i ca. 15 min. og smages til med salt og peber, sukker og citronsaft.
De nippede bønner koger med de sidste 7-8 min. kødet de sidste 2-3 min. hvorefter der slukkes for gryden og fløden tilsættes. retten serveres med ris og evt salat som tilbehør.


Tips:

Næringsindhold pr. person: fedt: 7,7 g protein: 32,7 g kulhydrat: 78,8 g kostfibre: 8,4 g 2185 KJ OBS kalkunbryst skal ikke have for meget for ikke at miste smagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8892 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu