Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingegryde - næsten som i indien

Kyllingegryde - næsten som i indien, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Angelica

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.sorte bønner
1 kylling (1200 g)
 
 Grønsager:
3 løg
6 gulerødder
4 peberfrugter
200 g.kartofler med skræl
 
 Krydderier:
0.5 rød chili med kerner
3 fedhvidløg
2 cm.ingefær
1 tsk.karry
1 tsk.gurkemeje
1 tsk.spidskommen
2 tsk.sennepsfrø
3 laurbærblade
1 stang kanel
1 tsk.kardemomme
3 nelliker
 
2 tsk.olie
1 l.vand
2 tsk.hønsebuillon
2 tsk.sukker
1 spsk.kokosmælk
 salt
 peber
 citronsaft
2 dl.fromage frais
 evt.brød som tilbehør 35 g pr. person
 


Opskrift:

Bønnerne sættes i blød natten over og koges derefter i et nyt hold vand, til de er møre. det tager ca. 40 min.
Kyllingen befries for skind og skæres i 8 stykker.
Grønsagerne ordnes og skæres i store tern.
Chili, hvidløg og ingefær hakkes fint og de øvrige krydderier - minus laurbærblade og kanel - knuses i en morter, hvis der ikke anvendes pulverkryderier.
Olien opvarmes i en gryde, hvori kylligestykkerne brunes. derefter tilsættes grønsagerne og krydderierne som svitses med et øjeblik, inden vand, hønseboillon, og sukker tilsættes.
Retten koges op og simrer i ca. 40 min., til kyllingestykkerne er gennemkogte. De sidste 10 min. koges de sorte bønner og kokosmælken med. Retten smages til med salt og peber, citronsaft og evt. mere sukker. Server fromage frais og evt lidt brød eller ris som tilbehør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8619 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu