brød som tilbehør 35 g pr. person evt. brød som tilbehør 35 g pr. person
Opskrift:
Bønnerne sættes i blød natten over og koges derefter i et nyt hold vand, til de er møre. det tager ca. 40 min.
Kyllingen befries for skind og skæres i 8 stykker.
Grønsagerne ordnes og skæres i store tern.
Chili, hvidløg og ingefær hakkes fint og de øvrige krydderier - minus laurbærblade og kanel - knuses i en morter, hvis der ikke anvendes pulverkryderier.
Olien opvarmes i en gryde, hvori kylligestykkerne brunes. derefter tilsættes grønsagerne og krydderierne som svitses med et øjeblik, inden vand, hønseboillon, og sukker tilsættes.
Retten koges op og simrer i ca. 40 min., til kyllingestykkerne er gennemkogte. De sidste 10 min. koges de sorte bønner og kokosmælken med. Retten smages til med salt og peber, citronsaft og evt. mere sukker. Server fromage frais og evt lidt brød eller ris som tilbehør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8990 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider