Del kyllingn i 8 dele. Bland soya, honning, friskpresset citron og hvidløg godt i en stor skål.
Læg kyllingen i marinaden. Dæk skålen med plastfolie og mainér i køleskabet i 30 min.
Tænd for grillen og dæk en plade med folie. Tag kyllingen op af marinaden og placer den på folien. Kassér marinaden.
Grill kyllingen 10 cm fra varmen til den er gennemstegt og kødsaften er helt klar, 20-25 min. Vend den hvert 5 minut. Læg kyllingen på et fad og servér straks.
Tips:
Du kan sagtens grille kyllinge på havegrillien.
Servér gerne på et leje af sprød salat sammen med sukkerærter, vandkastanjer og skivede radiser.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(6 stemmer)
Opskriften er vist 31605 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider