Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hurtig Tom Kah Gai

Hurtig Tom Kah Gai, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.kyllingefilét
1 fedhvidløg
2 stilke citrongræs (i alt 6 cm)
1 lille porre
2 røde chilifrugter
1 spsk.olie
4 tsk.reven ingefær
2.5 dl.kokosmælk
2.5 dl.hønsebouillon
4 tsk.fiskesauce
1.5 spsk.friskpresset limesaft
2 spsk.hakket frisk koriander eller persille
 


Opskrift:

Striml kyllingefiléterne fint. Pil hvidløget og hak det fint. Hak citrongræsset fint. Rens porren og skær den i tynde skiver. Udkern chilifrugterne og striml dem fint.
Opvarm olien i en wok eller på en stor pande. Brun kyllingestrimlerne på alle sider. Tag kyllingen op.
Læg hvidløg, citrongræs, halvdelen af chilifrugterne og porre samt al ingefær i wokken. Steg i 1-2 min. Læg kyllingen i og tilsæt kokosmælk og bouillon. Bring det i kog og tilsæt fiskesauce og friskpresset limesaft.
Tilsæt resten af porre og chilifrugt. Rør rundt givet det et opkog og drys med koriander eller persille. Servér retten med jasmin- eller basmatiris.

Variation: Gryden bliver en rigtig god suppe hvis du tilføjer 2½ dl kokosmælk eller 2½ dl hønsebouillon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6616 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-10-22 11:25:22
Synes der mangler lidt smag i retten. Jeg vil prøve at lave den som suppe i aften og tilsætte noget karrypasta også. Sidst jeg lavede det tilsatte jeg også væsentlig mere fiskesauce, det kan den sagtens tåle!