Koteletter med porresauce

Koteletter med porresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi1965

Indsendt :

Ingredienser:
4 store koteletter eller 8 små
3 spsk.smør eller margarine
1 pk.bacon i skiver (125 g)
3 porrer
3.5 dl.mælk
1 dl.fløde
1 spsk.flydende grønsagsbouillon/fond
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i tynde strimler. Rens porrerne og skær dem i centimetertykke skiver.
Brun halvdelen af fedtstoffet og brun koteletterne på den ene side, krydr med salt og peber. Vend dem og kom baconet ved, steg videre til begge dele er gyldent.
Smelt resten af fedtstoffet i en gryde. Kom porreskiverne i og svits under omrøring nogle minutter. Drys melet over og rør godt rundt. Hæld mælk og fløde i. Lad sovsen koge op og tilsæt grønsagsbouillon. Lad sovsen simre nodle minutter til porrerne er tilpas møre, smag til med salt og peber.

Tips:

Smager ekstra godt hvis du skærer koteletterne i skiver på skrå før servering. Drys med bacon og hæld lidt sovs ved siden af. Server med nye kartofler eller kartoffelmos.


karakterer:
Opskriften er vist 7664 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu