Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med porresauce

Koteletter med porresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi1965

Indsendt :





Ingredienser:
4 store koteletter eller 8 små
3 spsk.smør eller margarine
1 pk.bacon i skiver (125 g)
3 porrer
3.5 dl.mælk
1 dl.fløde
1 spsk.flydende grønsagsbouillon/fond
2 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær bacon i tynde strimler. Rens porrerne og skær dem i centimetertykke skiver.
Brun halvdelen af fedtstoffet og brun koteletterne på den ene side, krydr med salt og peber. Vend dem og kom baconet ved, steg videre til begge dele er gyldent.
Smelt resten af fedtstoffet i en gryde. Kom porreskiverne i og svits under omrøring nogle minutter. Drys melet over og rør godt rundt. Hæld mælk og fløde i. Lad sovsen koge op og tilsæt grønsagsbouillon. Lad sovsen simre nodle minutter til porrerne er tilpas møre, smag til med salt og peber.

Tips:

Smager ekstra godt hvis du skærer koteletterne i skiver på skrå før servering. Drys med bacon og hæld lidt sovs ved siden af. Server med nye kartofler eller kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6150 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu