Chorizopølse som snak eller Tapas
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Marianne B Indsendt : |
|
|
Skær pølsen i små skiver, læg dem i en tykbundet gryde og hæld æblecider ved, så det lige dækker.
Lad det simre til æblecideren er blevet til sirup. Smager himmelsk. Tilbehør til Tapas. |
|
Opskriften er vist 28726 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Erik LO - 2010-11-01 16:07:23 Hvilke ingredienser er der i en Chorizo-pølse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne