Kommentarer
- 2020-08-24 16:10:37 Brug rasp, ingen mel. Danskvand m. brus ingen mælk, det bliver en let fars.God også dagen efter, skæres i skiver og steges på pande, så er det lækkert sprødt.Dina
- 2012-07-25 12:23:29 en virkelig god ret vi grilled den
Stella - 2011-06-07 07:59:23 Herlig ret - det er ikke sidste gang vi prøver den.
memme - 2010-07-23 07:43:58 Sikke en skøn ret... Lavede min sædvanlige frikadellefars, som bla indeholder havregryn. Vi er meget begejstrede og det er ikke sidste gang vi laver den ret. Man kan sagtens bruge én af Knorrs krydder sovser.
connie - 2010-07-07 14:54:27 Synes godt nok den er lidt flad ,skal nogle flerer krydderier i farsen
ellers er det en nem ret
- 2009-06-16 23:06:32 Enig med Beth. Mere spidskål, kun 2 spsk mel og 1 æg. Desuden er det unødvendigt at bruge 25 gr smør, - det er fint at hælde lidt Becel eller olie over. Skøn ret...
Beth - 2008-09-02 18:29:30 Enig med Brynhild, kan godt tåle mere spidskål. Der er for meget mel i til min smag. Foreslår kun at bruge halvdelen af melet. Samt skal der tilføjes meget mere krydderi efter min smag. Lav evt. din foretrukne frikadellefars. Ellers er det en dejlig alternativ til de tidskrævende men hyggelige kåldolmere.
Brynhild - 2008-06-20 10:22:52 En dejlig sund og nem ret, som sagtens kan tåle dobbelt så meget spidskål.
|