Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farseret porrer i fad (fedtfattigt)

Farseret porrer i fad (fedtfattigt), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :

Farseret porrer i fad (fedtfattigt), billede 4 Farseret porrer i fad (fedtfattigt), billede 1 Farseret porrer i fad (fedtfattigt), billede 2 Farseret porrer i fad (fedtfattigt), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Kalv og flæsk. hakket 11%
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 spsk. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Rens og halver porren på langs, skær den i ca. 10-15 cm lange stykker, put den i en gryde med vand og lidt salt kog i 5-7 min. Sigt vandet fra.

Hak løget i små tern, put dem i en skål, put ægget i, mel, havregryn, salt og peber og rør godt, er det meget tørt, tilsæt lidt vand til det er grødet, tilsæt så farsen og rør godt, til godt klisteret.

Et lille ovnfast fad, smørres med olie og 1/3 af farsblandingen smørres ud i bunden, de kogte porrestykker fordeles jævnt over, dækkes derefter med resten af farsen. Lidt rasp drysses over.

Bages/steges i ovn, med varmluft, ved ca. 200 grader C i ca. 30 minutter, eller til godt brun og sprød.

Tips:

Serveres med salat og pasta. Blendt evt. et blad af den kogte porre sammen med olivenolie og salt, peber og evt. lidt hvidløg og brug den som pestro sammen med pastaen. Sundt og lækkert.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (29 stemmer)

Opskriften er vist 164537 gange,
og udskrevet 6170 gange.


Energi:
KJ total 6303 (1500 kcal)
KJ pr. Pers. 1575 (375 kcal)
Vægt ialt 1246 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-09-26 13:16:01
Er de farserede porre fryseegnet?


  -  2011-12-07 04:44:44
fedtfattig????? 46%fedt....hehe:-)


  -  2011-05-26 16:27:02
Super god og meget nem. kan virkelig anbefales.


Amalie  -  2011-03-29 14:45:10
Super lækker og enkel ret! MUMS :-)


fra susanne  -  2011-01-27 17:13:57
super god ....


Lotte  -  2010-10-23 12:52:55
Mange tak for de gode billeder Per ;-)


janni  -  2010-07-13 08:31:40
den skal prøves i aften! :.-)


Mirjam123  -  2010-05-05 13:50:11
Smager super godt:) god opskrift