Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dildgryde

Dildgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.skinkesmåkød kylling eller kalkun i tern
2.5 dl.bouillon
500 g.blomkål i buketter
2.5 dl.letmælk
2-3 spsk.majsstivelse
0.5 tsk.sukker
1 bdt.hakket dild
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet kommes i en gryde, og der tilsættes bouillon. Lad kødet koge op og lad det herefter småsimre i 5 minutter. Tilsæt blomkål og mælk og lad det hele koge op igen. Udrør majsstivelsen i ½ dl vand til jævning af retten og lad den atter koge op. Tilsæt sukker og dild, og smag tilsidst til med salt og peber. Retten hældes i en skål og serveres med kartofler og godt brød til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5187 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu