extra jomfru olivenolie1 spsk. extra jomfru olivenolie
800
g.
laks800 g. laks
Pynt: Pynt:
1
spsk.
frisk kørvel1 spsk. frisk kørvel
Opskrift:
1. Smelt smør ved medium varme i en stor pande og steg skalotteløg og savoykål til det begynder at blive blødt, ca. 4 min.
2. Tilsæt hvidløg, hvidvin, eddike, laurbærblade og timian samt salt og peber. Lad det simre endnu 3 min.
3. Tilsæt fløden. Kog det endnu 2 min. 4. Tilsæt til sidst estragon.
-I mellemtiden varmes olien op ved høj varme og laksefileterne steges 2 min. på den første side og 1 min. på den anden side.
Sluk for varmen og lad dem ligge i panden, mens du anretter kålen på tallerkener og til sidst lægger laksen ovenpå.
Pyntes med friskhakket kørvel og serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4128 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
nathalie - 2013-03-05 19:00:32 Smager godt med lidt soya :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider