Hjemmelavet grove pitabrød
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt salt og mel. Ælt dejen godt igennem. Sæt dejen til hævning med et klæde over i ca. 45 minutter.
Tænd oven på 250 grader C. alm. ovn. Slå dejen ned og del den til 10-12 stykker. Rul hvert stykke dej med en kagerulle til det har en størrelse som en underkop. Læg dem på en bradepande på et stykke bagepapir, og lad dem efterhæve i ca. 10 minutter. Bag brødene midt i ovnen i 6-8 minutter. |
|
Opskriften er vist 100607 gange,
og udskrevet 2423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Thea - 2020-09-30 17:31:28 Super gode pita brød! Vi køber ikke pita brød mere. Vi laver dem altid selv med denne opskrift Lene - 2018-09-25 10:56:14 Passer både tiden anonym - 2012-08-07 19:47:36 Virkelig lækre pitabrød. Det kan virkelig betale sig at lave dem selv når det bliver så gode. Kan varmt anbefales Per - 2012-02-29 18:58:35 Her skulle de lige have 50 g. mel ekstra, men ellers gode Christian - 2011-12-01 16:58:37 De er super gode, kan kun anbefale dem! Cilotten - 2009-10-24 13:37:47 vi prøver :D og nu også med groft rugmel :D anonym - 2009-04-09 18:53:46 Super gode jeg køber ikke pitabrød mere, de var perfekte anonym - 2009-03-06 16:29:38 Perfekte pitabrød, meget nemme, super blød dej og de er rigtige gode også efter en tur i fryseren.... Har lavet dem op til flere gange men PAS PÅ de er vanedannende..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne