Grydestegt oksefilet

Grydestegt oksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.oksefilet
100 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Oksefileten renses for evt. sener, og derefter snøres den.
Brun den på alle sider i en stegepande smurt med smør.
Salt og peber drysses ved, og fløden tilsættes.
Stegen steges nu færdig i ca. 25 minutter, hvilket er ca. 6 minutter på hver side.
Kontroller evt. med stegetermometer.
Stegesovsen kan jævnes, eller en grundsovs kan tilføjes den overskydende væde.

Tips:

Serveres helt klassisk med grønne bønner og kogte kartofler. Børnene vil værdsætte franske kartofler som ekstra tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 28692 gange,
og udskrevet 384 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu