Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegt oksefilet

Grydestegt oksefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Yogi

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.oksefilet
100 g.smør
 salt
 peber
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Oksefileten renses for evt. sener, og derefter snøres den.
Brun den på alle sider i en stegepande smurt med smør.
Salt og peber drysses ved, og fløden tilsættes.
Stegen steges nu færdig i ca. 25 minutter, hvilket er ca. 6 minutter på hver side.
Kontroller evt. med stegetermometer.
Stegesovsen kan jævnes, eller en grundsovs kan tilføjes den overskydende væde.

Tips:

Serveres helt klassisk med grønne bønner og kogte kartofler. Børnene vil værdsætte franske kartofler som ekstra tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23877 gange,
og udskrevet 325 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu