Skær løget i tynde skiver, og knus hvidløgene.
Skær de øvrige ingredienser i grove tern.
En stor gryde varmes op med olivenolien.
Sauter grøntsagerne i ca. 10 minutter.
De flåede tomater hældes ved, og låget lægges på.
Lad det koge ved middelhøj varme i ca. 10 minutter, og skru derefter ned til middel varme i ca. 1 time.
Ca. 15 minutter før retten skal serveres, tilsættes de friske krydderurter.
Tips:
Krydderurterne kan være persille, rosmarin, timian, basilikum eller oregano.
Det vælges efter smag og behag.
Kan serveres sammen med forskellige slags kød til samt groft brød, men især hamburgerryg eller tørret skinke står godt til retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2997 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider