Kyllingefileterne halveres og steges et par minutter på hver side.
Rul butterdejspladerne ud, og del dem i 2 stykker. Smør hver kyllingefilet med et tykt lag pikant ost på begge sider, og pak dem ind i butterdejen.
Butterdejspakkerne pensles med sammenpisket æg og bages i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn til de er lysebrune.
Server pakkerne med en stor skål salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(48 stemmer)
Opskriften er vist 201584 gange, og udskrevet 2119 gange.
Energi:
KJ total 11004 (2620 kcal)
KJ pr. Pers. 2751 (655 kcal)
Vægt ialt 2320 gram
Vægt pr. Pers. 580 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 474 KJ (112 kcal) Protein 8.3 gram Fedt 7.8 gram Kulhydrat 7.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Hanne Skou - 2015-10-12 19:41:41 Virkelig delikat. Serverede en anden salat og derforuden også kartofler, kogte og derefter vendt i smør og græske krydderier, men absolut god inspiration.
Helle - 2015-05-27 17:11:25 Jeg har tænkt mig at lave dem lige om lidt....Louise: Jeg har købt en mexikansk grønsagsblanding i Rema 1000 og det har jeg tænkt at putte ovenpå pikantosten..... Og så serverer jeg kartoffelbåde og tzatziki til :-)
Louise - 2015-03-17 07:00:34 Hvad kan mere putter oven på end champignon?😁lyder vildt lækkert 😊
Julie - 2013-03-09 19:44:53 Det smager så lækkert!
Jonna - 2012-11-16 09:06:02 Jeg puttede hakket champignon oven på osten. Det blev de rigtige gode af.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider