Mørbradbøf pasta og rösti

Mørbradbøf pasta og rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
150 g.svinemørbrad, afpudset, rå
150 g.Røsti, frost
100 g.pasta, naturel, frisk
¼ peberfrugt, rød, rå
¼ peberfrugt, gul, rå
¼ peberfrugt, grøn, rå
¼ pære, rå
2 cherrytomat
1 tsk.Santa Maria Basilikum
 
Opskrift:
Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken i let saltet vand.

Peberfrugt, pære skylles og renses snittes i strimler, så er det klart til lyn stegning.

Afpuds mørbraden og skær den i passende stykker, krydder med salt og peber.

Steg nu rösti i smør eller olie på panden i ca. 10 min.

Steg mørbradbøfferne og kom til sidst frugterne ved, det hele tages af panden, og hviler under dække.

Lav et opkog af stegeskyen tilsat lidt jævner, smages til med salt og peber.

Denne ret kan også serveres med kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 15063 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu