Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbradbøf pasta og rösti

Mørbradbøf pasta og rösti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.svinemørbrad, afpudset, rå
150 g.Røsti, frost
100 g.pasta, naturel, frisk
¼ peberfrugt, rød, rå
¼ peberfrugt, gul, rå
¼ peberfrugt, grøn, rå
¼ pære, rå
2 cherrytomat
1 tsk.Santa Maria Basilikum
 


Opskrift:

Sæt vand over til pastaen og kog den efter anvisningen på pakken i let saltet vand.

Peberfrugt, pære skylles og renses snittes i strimler, så er det klart til lyn stegning.

Afpuds mørbraden og skær den i passende stykker, krydder med salt og peber.

Steg nu rösti i smør eller olie på panden i ca. 10 min.

Steg mørbradbøfferne og kom til sidst frugterne ved, det hele tages af panden, og hviler under dække.

Lav et opkog af stegeskyen tilsat lidt jævner, smages til med salt og peber.

Denne ret kan også serveres med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13736 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu