Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødkål 04

Rødkål 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Pippi

Indsendt :





Ingredienser:
1.5 kg.snittet rødkål
3 dl.ribssaft
3 dl.eddike
150 g.sukker
 


Opskrift:

Kålen kvartes, stok, grove blade og grove stilke fjernes.
Kålen skæres i strimler.
Kommes i kogende vand med salt og bringes til kogepunktet, vandet hældes fra og der tilsættes lidt kogende vand.
Kålen dampes halvmør ca 10 min under låg.
Herefter tilsættes eddike, sukker, ribssaft eller gele rester og kålen koges let mør.
Kogelagen hældes fra og indkoges til det halve. Kålen tilsættes og koges op.
Skal trække i lagen til næste dag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8759 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu