Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffel-gnocchi med tomatsauce

Kartoffel-gnocchi med tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.skrællede og hakkede kartofler
250 g.sigtet mel
25 g.friskrevet parmesan
30 g.smeltet smør
 salt
 friskkværnet sort peber
 friskrevet parmesan ved serveringen
 
 Tomatsauce:
1000 g.flåede og hakkede tomater
2 fedpressede hvidløg
1.25 dl.hvidvin
3 spsk.frisk hakket basilikum
 salt
 friskkværnet sort peber
 


Opskrift:

Kog kartoflerne møre, damp dem og mos dem fint. Lad dem køle af i en skål eller på et fad. tilsæt derpå mel, parmesan, smør, salt og peber. Rør dejen sammen og tag den så ud på et melet bord og ælt den sammen, men ikke for længe.
Form teskefulde af dejen til ovaler. Lav en fordybning i hver oval med bagsiden af en gaffel, så de får en tilnærmelsesvis muslingeskal-facon. Kog gnocchierne ad flere gange i rigeligt saltet vand, 3-5 min. Når de er færdige, flyder de ovenpå. Lad dem dryppe af og hold de færdige gnocchi varme, mens reste koges. Server dem i varme tallerkner sammen med tomatsaucen og drysset med parmesan.
Tomatsauce: Kog tomaterne op med hvidløg, vin, basilikum, salt og peber. Lad saucen koge ved svag varme 15-20 min under jævnlig omrøring. Den skal være tyk og jævn.

Tips:

Forberedelsestid i alt: 35 min Tilberedning: 45-50 min







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 22329 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu