Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjortemedaljon med svampecreme og cassis-sødede rosiner

Hjortemedaljon med svampecreme og cassis-sødede rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Hjortemedaljoner:
2-3 pk.hjortemedaljoner á 400 g
 salt
 peber
1 pk.smør
 olie
 oregano
 
 Svampecreme og mos:
300 g.kantareller
5 dl.piskefløde
2 spsk.tør marsala eller lignende
1 dl.rosiner
1 dl.creme de cassis
1.5 kg.aspargeskartofler
800 g.grønne ærter fra frost
 


Opskrift:

Kom rosiner og crème de cassis i en skål og lad rosinerne trække i et døgn. Rens svampene og skær evt. i mindre stykker. Steg svampene godt i smør på en pande. Hæld fløden over og lad den simre tyk. Smag til med marsala, salt og peber. Stil evt. i køleskabet, hvis du vil forberede i god tid. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre uden salt. Kom 50 g smør i en skål. Kom de hede kartofler samt 1 dl kogevand i skålen. Mos kartoflerne og tilføj mere kogevand lidt efter lidt indtil mosen har en fin konsistens. Smag til med lidt mere smør, salt og peber. Kog ærterne efter anvisning på emballagen. Kom ærter og 25 g smør i en foodprocessor eller blender. Tilføj lidt kogevand og blend til mos. Smag til med smørklat, salt og peber.

Drys kødet med salt og peber og gennemsteg i smør og olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. Server kødet med lidt stegesky, to slags mos, svampecreme og lidt rosiner. Pynt med oregano.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4752 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu