Kog makaronierne efter anvisningen på posen.
svits kødet, løg og hvidløg, smag til med peber, salt og oregano.
rør tomatpuré sammen med vandet.
hæld de kogte og afdryppet makaronier op i et ildfast fad, hæld tomatpureén over. fordel kødblandingen og hæld fløden over. drys tilsidst parmasanen over og sæt retten i ovnen i 20 - 30 min. ved 200 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14952 gange, og udskrevet 273 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider