Riv skallen af ½ citron og 1 appelsin i en skål.
Pres derefter saften af citron og appelsin ned sammen med hvidløg, sirup og alst og peber.
Det blandes godt sammen.
Tag derefter de 4 koteletter og put dem i en frysepose og hæld marinaden over i. lægges i køleskabet mindst 4 timer men gerne natten over.
Grilles ca 6 min på hver side
Tips:
serveres med kold kartoffelsalat og grønsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6353 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider