Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat

Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 4 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 1 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 2 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hornfiskefileter
 olie
 
 Fyld:
 Persille
 Smør
 Evt.hvidløg
 
 Kartoffelsalat:
500 g.nye kartofler
250 g.grønnes asparges
 
2 spsk.olivenolie
1 rødløg
1 spsk.reven citronskal
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 evt.hvidløg
 
Opskrift:
3-4 store stykker folie smøres godt med olie og herpå lægges fisken. Persillen fordeles i fisken og der lægges nogle små smørklatter i, krydres med salt, peber og evt. presset hvidløg.

Stanniolen lukkes godt omkring fisken som kan lægges i grillen eller bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Kartoffelsalat:
Læg kartofler skåret i 2 cm stykker og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges skåret i 5 cm. stykker, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland olivenolie, finthakket rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16102 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-07-09 14:12:08
På billedet har vi brugt helt små nye kartofler så det var ikke nødvendigt at skære dem i stykker, er kartoflerne stører kan de skæres i stykker

Majbritt   -  2021-05-25 08:57:08
Hej jeg forstår ikke helt om kartoflerne skal skæres i stykker eller ej ? Billede og tekst stemmer ikke overens nemlig . Er spændt på at lave det 😊

Randi SL  -  2018-05-12 16:35:31
Hornfisken blev super lækker! Det hele var dejligt lige til, og kræver ikke de store kokkeevner. Man kan med fordel hælde lidt hvidvin ned til stykkerne af fisk, men uden var det også rigtig lækkert!

Per  -  2008-05-15 17:31:03
Skal fisken portionsanrettes bør den deles inden den ryger i ovn eller grill.