Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat

Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 4 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 1 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 2 Hornfisk i folie med asparges- og kartoffelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3-4 hornfiskefileter eller hele fisk
3-4 stykker stanniol
 olie til stanniolen
 
 Fyld:
 Persille
 Smør
 Evt.hvidløg
 
 Kartoffelsalat:
500 g.nye kartofler skåret i 2 cm stykker
250 g.grønnes asparges skåret i 5 cm. stykker
 
2 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 finthakket rødløg
1 spsk.reven citronskal
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 evt.1 fed presset hvidløg
 


Opskrift:

3-4 store stykker folie smøres godt med olie og herpå lægges fisken. Persillen fordeles i fisken og der lægges nogle små smørklatter i, krydres med salt, peber og evt. presset hvidløg.

Stanniolen lukkes godt omkring fisken som kan lægges i grillen eller bages i ovn ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter.

Kartoffelsalat:
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland olivenolie, rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen. Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11723 gange,
og udskrevet 222 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Randi SL  -  2018-05-12 16:35:31
Hornfisken blev super lækker! Det hele var dejligt lige til, og kræver ikke de store kokkeevner. Man kan med fordel hælde lidt hvidvin ned til stykkerne af fisk, men uden var det også rigtig lækkert!


Per  -  2008-05-15 17:31:03
Skal fisken portionsanrettes bør den deles inden den ryger i ovn eller grill.