Mixed pande
Indsendt af : Matias Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i tern (lige som om de skal brases). Hæld lidt olie på panden. Når det er varmt, skal kartoflerne på. Når de er lysebrune, skal kødet (som er skåret i skiver/tern) på. Når kødet næsten er færdigt, skal der majs og ærter på. Ca. 2 min. senere er retten færdig.
Serveres straks. Tips: BEMÆRK: SMAGER IKKE GODT MED KANEL!!!!! |
|
|
Opskriften er vist 3277 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne