Kransekagetop 04

Kransekagetop 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.marcipan
3.5 dl.flormelis
1 æggehvide
 
 Glasur:
3 dl.flormelis
1 æggehvide
 
 Pynt:
 Efter lejligheden
 
 (Skal der laves en kegle brug evt. lidt chokolade til at lime stykkerne sammen med.)
 
Opskrift:
1. Marcipan æltes med flormelis og æggehvide.

2. Lidt flormelis kommes på bordet, og massen trilles til trekantede stænger.

3. Til en kransekage-top skæres stængerne ud i 8 cm - 12 cm - 16 cm - 20 cm - 24 cm - 28 cm - 32 cm - 36 cm-lange stykker som formes som kranse.

4. Kransene bages i 7 min. ved 250 grader.

Kransene afkøles, pyntes med glasur og stables evt. med lidt chokolade imellem.

Tips:

Hjemmelavet kransekage smager langt bedere end den man køber!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagetop

karakterer:
Opskriften er vist 9445 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-31 21:23:19
Denne opskrift bør slettes - ved 250 grader brænder kagerne og kan smides ud.

  -   2008-12-31 15:12:40
Den bliver helt flad, men smager fint nok...