Brasseret fyldt vildt kølle

Brasseret fyldt vildt kølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Forntiz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 udbenet rådyr kølle
2 skivertykt bacon
 parmaskinke
125 g.Champion
20 g.soltørret tomat
1 appelsin
15 vindruer
 syltede italienske kirsebær
 rødvin
 lys rom
 vildtfond
 vand
 fløde
 Vanilje
 flormelis
 
Opskrift:
Udben køllen. Og fyld den med hakkede soltørrede tomater og championer.
Brune kødet i en stegegryde.
Kirsebær, vindruer og appelsin skæres ud op smides i gryden.
Rom hældes over efter behag, ca. 1 dl, lad det koge ind og hæld et par dl rødvin over, og hæld vildtfond og evt. vand over til kødet er halvt dækket.
Lad det brasser i 1-1½ time spæd evt med mere vand.
Når det er færdigt, tag kødet op og pak ind i et rent viskestykke.
Sigt saucen og blænd fyldet.
Kog det det blænd fyld et øjeblik og sigt det igen.
Skær bacon og parmaskinke i små stykker og steg dem, lige inden de er færdige hældes ½ dl rom over og sættes ild til, og lad det brænde ud.
Pisk 1 dl. Fløde til skum, med 2 tsk. Vanilie og 2 tsk. Flormelis.
Hæld den sigtede sauce over i en lille gryde sammen med bacon og parmaskinke.
Hæld evt. lidt jævning og kulør i efter behag.
Inden servering hæld flødeskummen i og rør det ud.

Tips:

server, evt waldorf salat og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11534 gange,
og udskrevet 233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-05-17 11:33:39
Mums, rigtig lækkert og anderledes.