Spansk hvidløskylling

Spansk hvidløskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Cjust

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fersk økologisk frilands-kylling
1 helt hvidløg
1-2 løg
3-4 timiankviste
1 dl.tør hvidvin
1 dl.hønsebouillon
1 lille glas sorte oliven
 Salt
 peber
 Krydderurter f.eks. basilikum og persille
 
Opskrift:
Del hvidløgsfeddene, men lad skallen sidde på og steg dem ved middek varme i ca. 10 min. til de er møre. Læg dem til side, pil skallen af og mos feddene til pure. Parter kyllingen og brun den i en stegegryde. Tilsæt hakket løg samt timian og steg til løgene er møre. Kom hvidvin, bouillon og hvidløgspure ved og bring det hele i kog. Lad kyllingen simre i 45 min. under låg til den er gennemstegt. Skum fedtet fra tilsæt oliven og smag til mrf salt og peper. Drys hakkede kryderurter over og server kyllingen.

Tips:

God med ovenstegte kattofler og brød til. Det tager ca. 1 time





karakterer:
Opskriften er vist 12828 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-01 22:16:50
Vil lige rette at der er Hvidløgskylling

  -   2008-11-11 14:48:34
damn bare duften under tilbedring... tilbehør lavede jeg kartoffelbåde med timian og chili majskolber...