Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet kyllingfilet i kaperssauce

Ristet kyllingfilet i kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : snaphanen75

Indsendt :





Ingredienser:
1.5-2 kg.kyllingfilet
2 løg
2 glaskapers
2 tsk.dijonsennep
1 l.fløde
5 dl.mælk
 maizena
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kyllingfileterne skæres i strimler og ristes på panden i olie.
Løgene hakkes, og kapers afvædes (gem væden, da den kan give saucen mere smag). Løg, kapers og dijonsennep sauteres i en gryde. Tilsæt fløde og mælk, og lad det hele koge ned i 15-20 minutter. Tilsæt de ristede kyllingestykker og lad det småkoge yderligere 10 minutter, jævn med maizena og smag til med kapersvæde, salt og peber.
Serveres med ris eller kartofler







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7330 gange,
og udskrevet 183 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu