Mexican Chef salat

Mexican Chef salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt af : dhyttel

Indsendt :     

Ingredienser:
1 stk.iceberghoved skråret i små firkanter
1 ds.majs
1 ds.baked beans (kan undlades)
4-5 stk.tomater i både
2 stk.halvhårde avocadoer i små firkanter (vend dem i citronsaft så de ikke bliver brune)
200 g.revet gul cheddaost
1 posetotillachips
1 posetacomix
400-500 g.hakket oksekød eller 400-500 g. kyllingefileter
 
Opskrift:
Find en meget stor skål frem.
Skær icebergsalaten ud, skyl den, tør den og ned i skålen. Put derefter majs, baked beans, tomater, avocadoer og revet ost i og bland rundt.
Brun oksekødet i en gryde. Hvis det kylling du bruger, så kog det først i en gryde og "flå" det i strimler bagefter.
Følg tacomixbrevets anvisninger og bland kødet i krydderimixen.
Lige inden salaten skal serveres, skal chipsposen mases lidt, så alle chipsene går lidt i stykker. Pas på med ikke at mase for meget! Chipsene blandes i salaten og derfter det varme kød.
Salaten skal spises samme dag!
Serveres med gaucamole eller creme fraice dressing og flute

Tips:

Den her ret er lidt af en herresalat. Kæmpe hit hos folk som ikke gider at spise almindelig salat, fordi "det ikke mætter". Dét gør denne her! Børn er også helt vilde med retten, især mine.





karakterer:
Opskriften er vist 13027 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu