Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt svinemørbrad IIII

Fyldt svinemørbrad IIII, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :


Fyldt svinemørbrad IIII, billede 4 Fyldt svinemørbrad IIII, billede 1 Fyldt svinemørbrad IIII, billede 2 Fyldt svinemørbrad IIII, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 svinemørbrad
5 fedhvidløg
1 hel rød chili med kerner
8 friske champignoner
1 pk.bacon i skiver
 persille
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Smør et stort ildfast fad med olie.
Hak persille, hvidløg chilli og champigon.

Afpuds mørbraden. skær en revne ned langs mørbraden.
placér de fem mørbrad ved siden af hinanden i fadet.

Fyld den skårne revne med de hakkede ingrdienser.
drys salt og peber på.
Dæk kødet til med bacon.

Stilles i ovnen i 45 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

erstat evt. hvidløg med almindelige løg eller porrer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 91249 gange,
og udskrevet 1246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-03-27 19:48:11
Den mest tørre svinemørbrad jeg har smagt i 40 år.


benja   -  2014-02-22 14:46:24
oven skal stå på 200 og den skal have omkring 45 min


  -  2010-03-21 22:04:50
Hvor meget skal ovnen stå på


Karenmdj  -  2010-02-11 11:22:45
Jeg tror jeg næste gang vil stege fyldet lidt inden, da det var lige sprødt nok. Jeg lavede en dejlig flødesovs med noget af fyldet.


HAnne  -  2008-04-26 10:38:43
Rigtig god beskreven opskrift. supr godt smag i kødet


Søren  -  2008-04-26 10:37:37
Kanon god ret med fantastisk smagsstyrke.