Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i ostfad

Koteletter i ostfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per

Indsendt :




Ingredienser:
4 koteletter
1 Danablue
1 Mornay
2-3 løg (alt efter smag)
1.5 kg.kartofler
 Olivenolie
 


Opskrift:

Tænd ovnen, stil den på 200 grader. Pil løgene og skær den i ringe, fordel dem i bunden af et ildfastfad, krydder koteletterne med salt og peber, læg dem oven på løgene, hæld mornay over (supler evt. med mælk) så det dækker. Smuldre Danablue'en ud over.
Skær kartoflerne i både og del dem på midten (så de bliver halve både), kom dem i en frysepose, hæld olivenolie over, ryst posen rundt så olien fordeler sig på alle kartoflerne. Læg dem på en bradpande med bagpapir på.
Sæt Koteletterne og kartoflerne i ovnen i ca en time.

Tips:

Kan serveres med salat og flutes




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6668 gange,
og udskrevet 118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-04-25 14:40:23
Der skal bruges 1,5 kg kartofler ca.