Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbersuppe (Varm)

Rabarbersuppe (Varm), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Rabarbersuppe (Varm), billede 4 Rabarbersuppe (Varm), billede 1 Rabarbersuppe (Varm), billede 2 Rabarbersuppe (Varm), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.rabarber
1.5 l.vand
1 spsk.revet citronskal
1.5 vanillestang
100-125 g.sukker
0.5 spsk.nonoxal
 
2 spsk.kartoffelmel
1 dl.vand
 


Opskrift:

Rabarberstilkene vaskes, skæres i mindre stykker og koges i vandet sammen med citronskal og vanille ca. 20 minutter til rabarberne er kogt ud. Saften sies fra gennem saftpose.

Saften sættes igen over varmen, smages til med sukker og tilsættes nonoxal, der neutraliserer den oxalsyre, som rabarberne indeholder.

Når suppen når kogepunktet, slukkes der for varmen og suppen jævnes med det udrørte kartoffelmel.

Serveres med tvebakker, kammerjunkere eller små smørristede franskbrødsterninger.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23938 gange,
og udskrevet 405 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-09-28 19:28:43
Kan den fryses