Rabarbersuppe varm eller kold næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Rabarber, renset vægt
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 spsk. Nonoxal Nonoxal modvirker oxalsyre, som angriber tændernes emalje og nedbryder kalk.

Nonoxal anvendes hovedsagligt i forbindelse med friske rabarber eller spinat, der har et højt indhold af oxalsyre.

NonOxal koges med fra start, men kan også tilsættes efter kogning.
Rød frugtfarve
   
  Jævning:
2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4576 (1089 kcal)
KJ pr. Pers. 1144 (272 kcal)
Vægt ialt 2584 gram
Vægt pr. Pers. 646 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 177 KJ (42 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 10.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)