Hamburgerryg i chilisauce

Hamburgerryg i chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
700 g.hamburgerryg
250 g.champignon
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.piskefløde
 stærk chilisauce
 
Opskrift:
Hamburgerrygen skæres i skiver på ca. 1 cm. Chanpignonerne renses og skæres i fire stykker.
Peberfrugterne renses og skæres i strimler.
Piskefløden piskes til flødeskum og blandes med chilisacuce efter behag.
Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med champignoner,peberfrugter og tomater.
Flødecremen hældes over grøntsagerne.
Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 min.
uden låg.
Serveres med kogte ris.


karakterer:
Opskriften er vist 15852 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu