Hamburgerrygen skæres i skiver på ca. 1 cm. Chanpignonerne renses og skæres i fire stykker.
Peberfrugterne renses og skæres i strimler.
Piskefløden piskes til flødeskum og blandes med chilisacuce efter behag.
Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med champignoner,peberfrugter og tomater.
Flødecremen hældes over grøntsagerne.
Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 min.
uden låg.
Serveres med kogte ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14094 gange, og udskrevet 375 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider