Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgerryg i chilisauce

Hamburgerryg i chilisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
700 g.hamburgerryg
250 g.champignon
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.piskefløde
 stærk chilisauce
 


Opskrift:

Hamburgerrygen skæres i skiver på ca. 1 cm. Chanpignonerne renses og skæres i fire stykker.
Peberfrugterne renses og skæres i strimler.
Piskefløden piskes til flødeskum og blandes med chilisacuce efter behag.
Kødet lægges i et ovnfast fad og dækkes med champignoner,peberfrugter og tomater.
Flødecremen hældes over grøntsagerne.
Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 40 min.
uden låg.
Serveres med kogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12606 gange,
og udskrevet 332 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu