Dup kødet tørt. Varm olien på panden, og brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen, og dryp honning over. Steg kødet ved svag varme i 4 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme under alufolie. Kog panden af med appelsinsaft, og hæld det over i en skål. Pisk nu soja, hvidløg, ingefær og lidt olie til en tyk sauce. Smag den til. Bland ingredienserne til salaten og arranger den i toppe. Drys rejerne ovenpå, og pynt evt. med koriander. Skær kyllingebrystet i tynde, skrå skiver, læg dem rundt om salaten, og dryp saucen over. Server med brød eller lidt ris.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5771 gange, og udskrevet 134 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider