Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingebryst med asiatisk salat og sojasauce

Kyllingebryst med asiatisk salat og sojasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kyllingebryster uden skind og ben
1-2 tsk.olie
1 spsk.honning
 salt
 peber
 
 Sauce:
 saft af 2 appelsiner
0.5 spsk.honning
1 spsk.soja ? eller teryiakisauce
 lidtpresset hvidløg
 lidtfinthakket ingefær (ca. 2 cm.)
1-2 tsk.olie (gerne sesamolie)
 
 Salat:
1 bdt.fintsnittet forårsløg
1 bdt.rucolasalat
2 håndfulde lucernespirer
75 g.rejer
 evt.frisk koriander
 
 Tilbehør:
 Brød eller lidt løse ris
 


Opskrift:

Dup kødet tørt. Varm olien på panden, og brun hurtigt kødet på begge sider. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen, og dryp honning over. Steg kødet ved svag varme i 4 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme under alufolie. Kog panden af med appelsinsaft, og hæld det over i en skål. Pisk nu soja, hvidløg, ingefær og lidt olie til en tyk sauce. Smag den til. Bland ingredienserne til salaten og arranger den i toppe. Drys rejerne ovenpå, og pynt evt. med koriander. Skær kyllingebrystet i tynde, skrå skiver, læg dem rundt om salaten, og dryp saucen over. Server med brød eller lidt ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5466 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu